Alhambra in Granada

Links

Heb je nog niet de informatie gevonden die je nodig hebt? Hier vind je alvast nuttige links met tips en info over de provincie Granada in Andalusie.

Sevilla

Ontdek Sevilla

Wie naar Andalusië reist moet natuurlijk ook een bezoek brengen aan Sevilla. Het kloppend hart van Zuid-Spanje is een echte toeristische trekpleister. Op
Ontdek Sevilla maak je kennis met de belangrijkse monumenten zoals het Alcazar, het Giralda en de Plaza de España. De website neemt je mee ook naar belangrijkste barrios van de stad zoals Triana, Santa Cruz en Macarena. Hier bevinden zich minder bekende, maar toch heel interessante bezienswaardigheden.

Blog

Spaanse les in Granada

Bekijk de belevenissen van een Nederlandse jongen die voor 3 maanden in Granada en vervolgens 3 maanden in Sevilla verbleef om er Spaanse les te volgen. Ideaal om een beter zicht te krijgen op de stad Granada en de omgeving, de cultuur, de levenswijze, het eten en het leren van een vreemde taal. Wil je ooit zelf Spaans leren in Spanje, dan krijg je hier alvast een goede indruk van wat je te wachten staat.

Leren en werken in Spanje

Heb je enig idee hoe het is om verscheidene maanden in Spanje te verblijven en daar de Spaanse taal te leren op een taalcursus in Granada of Sevilla? Of ben je nieuwsgierig naar werken in het Noorden van Spanje tijdens het zomerseizoen? Dan moet je zeker eens kijken naar de blog van Marcel, een Nederlander die zijn ervaringen noteert op een blog met interessante teksten en mooi fotomateriaal.

Engelsen in Andalusië

Een Engelstalige blog van inwoners van het stadje Lanjarón in de Alpujarras. Ze vertellen ove hun huis, uitstapjes in de omgeving en de plaatselijke evenementen. Bekijk het Spaanse leven uit de ogen van Engelsen.

Reizen door Andalusië

Belgische jongen die geregeld naar Andalusië en Granada trekt, schrijft zijn bevindingen op zijn blog Reizen door Andalusië. Je vindt er een verslag over de diverse taalscholen in Granada, zijn vroegere bezoeken aan Granada en het programma van zijn toekomstige reizen naar de regio.

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen in het hart van Andalusië
Vakantievilla Spanje

Vakantiebeoordelingen

www.zoover.be: beoordelingen van reizigers over vakantiebestemmingen en accommodaties.

Spanje Algemeen

Ben je op zoek naar een site boordevol informatie over Spanje? Dan is er Spanje.Vakantieland.nl. Hier vind je meer dan 300 pagina's vakantieinfo.

Wie wil overwinteren in Spanje kan kennismaken met de prachtige villa's van Xenofilia.

Startpagina

Meer weten over de stad Granada, Sierra Nevada, Alpujarras of Costa Tropical? Misschien vind je wel iets op Granada.Start.be en Granada.Startpagina.nl

Een website met vele links over één van de grootste Spaanse provincie: Andalusië. Je vindt op Andalusie2.link.be ook veel relevante links over de belangrijkste steden in Andalusië zoals Cordoba, Sevilla, Cadiz, Malaga en Almeria.